Termeni și Condiții

1. Utilizarea site-ului
În cadrul acestui document, S.C. DONNA DESIGN S.R.L.stabilește termenii și condițiile care reglementează utilizarea site-ului www.ladonnahome.ro, dar și achiziționarea produselor prin intermediul acestuia. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document și în alte documente care vizează politica de cookies și cea a confidențialității datelor dvs.

Website-ul www.ladonnahome.ro este operat de către S.C. DONNA DESIGN S.R.L., cu sediul social în Cluj-Napoca, România. Prin utilizarea acestui website sau prin plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, vă exprimați consimțământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni și asupra citirii integrale a termenilor.

Toate materialele publicate pe acest site, şi site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale şi/sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Aceste materiale aparţin S.C. DONNA DESIGN S.R.L., putând fi folosite doar cu permisiunea proprietarului acestuia, numai în scop non-comercial. Termenul de materiale vizează: fotografii, imagini, ilustraţii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, mărci comerciale şi alte materiale conţinute în acest site, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea site-ului.

Materialele conţinute în acest site sunt afişate cu scopul informaţional şi promoţional. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afişarea, ştergerea, adăugarea, modificarea, crearea unor lucrări derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricăror materiale din conţinutul acestui site, al oricărui software aferent. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără acordul prealabil, în scris, din partea S.C. DONNA DESIGN S.R.L., este strict interzisă.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea sau de a plasa comenzi în conformitate cu legea și nu comenzi false sau frauduloase. În cazul în care considerăm că a fost plasată o astfel de comandă ne rezervăm dreptul de a o anula fără a anunța emitentul şi de asemenea să informăm autorităţile competente. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

2. Produsele prezentate
Pozele produselor au titlul de prezentare. Denumirea produsului, codul produsului, culoarea înscrisă şi orice alte specificaţii marcate în www.ladonnahome.ro, au caracter informativ şi nu pot aduce motive de acuzaţie.
Produsele comandate pot avea mici diferențe de culoare față de cele din pozele de pe site. La Donna Home nu își asumă răspunderea dacă descrierea produselor prezentate pe site nu este considerată precisă sau completă.

Vă specificăm următoarele aspecte: caracteristicile articolelor textile, respectiv culorile, textura materialelor sau alte elemente cu caracter vizual pot să difere în funcție de identitatea vizuală a fiecărei persoane, dar și prin monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se accesează www.ladonnahome.ro.

3. Plata produselor
Prin simpla prezentare a produselor pe www.ladonnahome.ro, nu avem nicio obligaţie de a vinde vreun produs la un preţ mai mic, care a fost afişat eronat, în cazul în care eroarea legată de preţ este evidentă şi neechivocă şi ar fi putut fi recunoscută de dumneavoastră în mod rezonabil ca atare.

Preturile afișate pe www.ladonnahome.ro includ TVA, dar nu includ costurile de transport (detaliate la costurile de expediere).

Referitor la plata produselor, aceasta se poate efectua prin achitarea în numerar a contravalorii comenzii, direct curierului care realizează livrarea coletului sau se poate efectua online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate plăților online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu condiția să dețină cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare al tranzacțiilor online, oferind confidențialitate, siguranță și simplitate, la achiziția produselor și a serviciilor prin mediul online. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncilor, magazinul La Donna Home, nu solicită și nu stochează niciun fel de detaliu cu referință la cardul dvs.

Comenzile achitate online cu cardul sunt validate doar după confirmarea stocului. Suma reprezentând valoarea comenzii va fi blocată în contul dvs., iar tranzactia va fi efectuată cu succes în momentul confirmării produsului și a facturării acestuia.

Confirmarea stocului se va realiza printr-un email separat la adresa de e-mail introdusă la plasarea comenzii.

Pentru a vă asigura că tranzacția dvs. se va realiza în condiții optime este necesar să introduceți datele următoare în câmpurile obligatorii ale procesatorului de plăți :
• Numele și prenumele posesorului de card (cum apare menționat pe fața cardului)
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului)
• Data de expirare inscripționată pe fața cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre inscripționate pe spatele cardului pe banda cu semnătura)

Rețineți că niciodată nu vă vom trimite un email prin care să vă solicităm să faceți plata într-un anumit cont bancar. Ignorați astfel de email-uri și nu inițiați plata! În aceste situații vă rugăm să redirecționați email-ul nemodificat către adresa: hello@ladonnahome.ro.

4. Condiții de livrare
Livrarea se realizează prin Fan Courier pe teritoriul României, în termen de 5-10 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, la adresa specificată de către dumneavoastră. Nu lucrăm cu Poșta Română.

În cazul unei situaţii de Forţă Majoră sau din motive neimputabile La Donna Home (sărbători legale, condiții meteo nefavorabile), livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Comenzile primite vineri dupa ora 17.00 nu vor putea fi procesate decât următoarea săptămână, luni dimineata.

Tariful per colet este de aproximativ 20 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 250 RON beneficiază de transport gratuit.

5. Garanția produselor
Îți oferim un termen de garanție valabil 30 de zile de la achiziționarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat în ambalajul original cu tot ceea ce l-a însoțit, etichetele si copia aferentă facturii fiscale. Garanția se oferă pentru deficiențe neimputabile consumatorului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și de întretinere. Dacă dorești să adresezi o petiție, te rugam sa o transmiți echipei magazinului online pe adresa hello@ladonnahome.ro. Păstrează factura pentru a putea face dovada cumpărării produsului.

În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să adresați imediat o plângere către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și – în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale – alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, în situația daunelor-interese, inclusiv recuperarea daunelor și rambursarea cheltuielilor dumneavoastră.

6. Confidențialitatea datelor
La Donna Home garantează confidențialitatea datelor clienților. Aceste date vor fi folosite în scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) și pentru promovarea promoțiilor, evenimentelor, beneficiilor și a noutăților La Donna Home.
Vă recomandăm să aveți grijă de datele transmise și să nu le divulgați nimănui. La Donna Home nu își asumă răspunderea în cazul în care o altă persoană intră în posesia datelor dvs. La Donna Home nu își asumă răspunderea dacă datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat în cadrul site-ului, asupra conținutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat fraudă. Aceasta va fi cercetată ca atare de către autoritățile competente. Brand-ul La Donna Home, magazinul online și produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra în contradictie cu statutul și interesele La Donna Home. Site-ul www.ladonnahome.ro poate fi accesat în interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri și nu poate fi copiat parțial sau total.

7. Dispoziții finale
Prezentul document se completează cu prevederile noastre referitoare la Politica de cookies, a celei de confidențialitate și a dispoziţiilor prevăzute de OUG nr. 130/2000, Legea nr. 296/2004 republicată, Legea 449/2003, OG 21/1992 și de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

În orice moment se pot aduce completări sau alte modificări conținutului site-ului www.ladonnahome.ro , de către S.C. DONNA DESIGN S.R.L.., fără a fi necesar un acord prealabil din partea terților şi fără a fi acordată vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

În cazul în care nu sunteți de acord cu toți termenii, vă rugăm să nu utilizați www.ladonnahome.ro. Daca aveți orice alte nelămuriri, privitoare la termenii și condițiile website-ului www.ladonnahome.ro, vă rugăm să ne contactați la: hello@ladonnahome.ro.

Un potențial conflict între La Donna Home și un cumpărător va fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea în vedere prevederile legale și instanțele din România.